Erhverv

Erfaring med erhvervskunder

Contec Coating er det nyeste skud på stammen af vores produktsortiment hos Contec Group, hvor omdrejningspunktet er vores unikke højstyrkebeton.

I Contec Group er vi vant til at arbejde med erhvervskunder, og har allerede anvendt Contec Coating til at skabe en flot betonoverflade i mange forskellige projekter – alt fra mindre løsninger såsom butiksinteriør til store og omfattende byggeprojekter. 

Contec Coating er anvendt som afsluttende lag ved mange af vores tidligere projekter på flere typer af overflader, såsom flamingo, støbt beton, MDF mm, for at give en flot og ensartet betonoverflade. Disse færdige løsninger kan du se mere om på vores hjemmeside for Contec Prefab.

et større projekt

Vi har stor erfaring med større projekter med vores coating produkt i højstyrkebeton, såsom National Museum of Qatar, hvor vi leverede coatede facadeplader til omkring 48.000 m2.

Derfor har vi udover et produkt i højeste kvalitet også en masse erfaring og know-how som gør, at vi ikke er bange for at tage del i store projekter, der kan kræve innovative løsninger. 

specialdesigns

Fordelene ved en betoncoating frem for støbt beton er bl.a. høje besparelser ved både tid, omkostninger og vægt. Derudover giver Contec Coating en frihed til at kunne lave helt unikke løsninger med det fleksibilitet og alsidighed. Samtidig får du en betonoverflade i absolut højeste kvalitet, der kan anvendes til både interiør og eksteriør. 

 

Vi er specialister i specialdesigns, så vi kan levere færdige individuelle løsninger. Ved projekter er der også mulighed for at arbejde med forskellige farver og strukturer samt at indtænke logoer i designet.

Specialdesignet interiør med betonoverflade af Contec Coating

Retail

Med Contec Coating er det muligt at få det moderne og tidløse look med beton ind i butiksindretning.

En løsning med vores Contec Coating er både kost- og materialebesparende i forhold til samme løsning i støbt beton. Samtidig er coating ekstremt fleksibelt med mange anvendelsesmuligheder og med mulighed for individualistiske løsninger.

Yderligere kan vi nu tilbyde mere bæredygtige løsninger, da vi i samarbejde med Upcycling Forum arbejder på at genanvende brugte materialer, og give dem nyt liv med Contec Coating. 

Skriv til os

Bliv forhandler

Vi er hele tiden på udkig efter nye forhandlere og professionelle udførere til at håndtere vores produkt Contec Coating.

Er du butiksejer, håndværker, har en webshop eller noget helt fjerde og mener, at vores produkt vil passe godt ind i dit sortiment, så er du meget velkommen til at skrive eller ringe til os.

Her er det også muligt at bede om at få fremsendt prøver på materialet.

Select your currency
DKK Dansk krone
EUR Euro
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.