Erhverv

SKAL VI SAMARBEJDE?

Et samarbejde med os giver jer mulighed for, og ikke mindst frihed til, at drive jeres virksomhed som I altid har gjort. Men I bidrager med jeres erfaring og ekspertise på opgaver, hvor vi har brug for jer. Hos Contec Coating stræber vi efter altid at levere et resultat alle parter kan være stolte af. Vores ønske er, at kunderne anbefaler os til andre efter endt arbejde, og at de i fremtiden også vil bruge os som deres foretrukne leverandør. Derfor forventer vi også, at I sætter en ære i jeres arbejde, og at I udfører det med høj kvalitet. Vi vil altid stå til rådighed som jeres sparringspartner, når I har spørgsmål og/eller søger råd og vejledning.

Et samarbejde mellem os, hviler på troværdighed, og ikke mindst seriøs og professionel tilgang til arbejdet. Vi lægger vægt på gode relationer og en respektabel dialog i alt hvad vi fortager os. Derfor kræver vi, ikke kun fra os selv, men også af jer, at I bidrager til det gode samarbejde og en positiv stemning. Der vil løbende blive inviteret til workshops og ”partnermøder”, hvor der kan sparres med andre virksomheder om arbejdsmetoder, eventuelle udfordringer og meget mere.
Som samarbejdspartner kan vi bl.a. tilbyde: 

  • Hjælp til at fylde ordrebogen
  • I vil få en fast kontaktperson tilknyttet jeres virksomhed
  • Kontaktpersonen er telefonisk til rådighed alle hverdage fra 07.00 – 17.00
  • Mulighed for afhentning af materialer udenfor normale åbningstider (også i weekender)
  • Op til 30 dages kredit

et større projekt

Vi har stor erfaring med større projekter med vores coating produkt i højstyrkebeton, såsom National Museum of Qatar, hvor vi leverede coatede facadeplader til omkring 48.000 m2.
Derfor har vi udover et produkt i højeste kvalitet også en masse erfaring og know-how som gør, at vi ikke er bange for at tage del i store projekter, der kan kræve innovative løsninger. 

specialdesigns

Fordelene ved en betoncoating frem for støbt beton er bl.a. høje besparelser ved både tid, omkostninger og vægt. Derudover giver Contec Coating en frihed til at kunne lave helt unikke løsninger med det fleksibilitet og alsidighed. Samtidig får du en betonoverflade i absolut højeste kvalitet, der kan anvendes til både interiør og eksteriør. 

 

Vi er specialister i specialdesigns, så vi kan levere færdige individuelle løsninger. Ved projekter er der også mulighed for at arbejde med forskellige farver og strukturer samt at indtænke logoer i designet.

Specialdesignet interiør med betonoverflade af Contec Coating
Retail

Med Contec Coating er det muligt at få det moderne og tidløse look med beton ind i butiksindretning.

En løsning med vores Contec Coating er både kost- og materialebesparende i forhold til samme løsning i støbt beton. Samtidig er coating ekstremt fleksibelt med mange anvendelsesmuligheder og med mulighed for individualistiske løsninger.

Yderligere kan vi nu tilbyde mere bæredygtige løsninger, da vi i samarbejde med Upcycling Forum arbejder på at genanvende brugte materialer, og give dem nyt liv med Contec Coating. 

HVORDAN?

For at blive en del af Contec Coatings ’samarbejdsgruppe’, skal I blot tage kontakt til os med information omkring jeres virksomhed. Vi kan herefter tage en dialog omkring hvordan vi bedst kan supplere hinanden.

SKRIV TIL OS
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.