Instruktioner

Før du går i gang

Contec Coating er simpelt at anvende, da der er få arbejdsgange og til selve produktet skal der kun tilsættes vand. Derudover kan Contec Coating påføres næsten alle faste overflader. Før du går i gang, anbefaler vi altid at man læser og følger vores instruktionsguide for det bedst mulige resultat.

Har du yderligere spørgsmål, så kan du tjekke vores FAQ eller skrive til os på coating@contecgroup.dk

Downloads
Vejlednings guide
INSTRUKTIONSGUIDE
Contec Coating Brochure DK
BROCHURE
Instruktionsvideoer

Se de simple arbejdsprocesser for Contec Coating lige her i vores how-to videoer. 

Step-by-step bordplade

Her kan du se de simple trin til at give en slidt betonbordplade nyt liv. Det er de samme arbejdsgange du skal igennem, hvis du vil omdanne en MDF til et spisebord, der ligner en million.

Step-by-step gulv

Se de forskellige trin til at lave dit eget New Yorker gulv. Her er Contec Coating en populær løsning med dets fleksibilitet og høje slidstyrke.

deN FÆRDIGE OVERFLADE

Det er vigtigt at tage stilling til, hvilket redskab du anvender til det afsluttende lag af Contec Coating – dette valg har nemlig en afgørende betydning for det færdige udtryk af din overflade. 

Vær ligeledes opmærksom på, at den vandmængde du tilfører Contec Coating har betydning for, om det er optimalt at påføre med f.eks. malerrulle eller spartel. Se i databladet hvor meget vand der skal bruges, for at opnå den rette konsistens.
Mulighed for logo eller mønster

Som virksomhed er det muligt at få et logo inkorporeret i betonoverfladen. Samme metode kan anvendes til at skabe helt unikke mønstre. Metoden er simpel og giver mange forskellige muligheder.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.