Instruktioner

Før du går i gang

Contec Coating er simpelt at anvende, da der er få arbejdsgange og til selve produktet skal der kun tilføjes vand. Derudover kan Contec Coating påføres alle faste alle overflader. Derfor er det perfekt til dit private gør-det-selv projekt – også hvis du ikke har arbejdet med nogen former for betoncoating før.

Før du går i gang med dit gør-det-selv projekt, anbefaler vi dog altid at man læser og følger vores instruktionsguide for det bedst mulige resultat.

Har du yderligere spørgsmål, så kan du tjekke vores FAQ eller skrive til os på coating@contecgroup.dk

Downloads

Instruktionsvideoer

Se de simple arbejdsprocesser for Contec Coating lige her i vores how-to videoer. 

Step-by-step bordplade

Her kan du se de simple trin til at give en slidt betonbordplade nyt liv. Det er de samme arbejdsgange du skal igennem, hvis du vil omdanne en MDF til et spisebord, der ligner en million.

Step-by-step gulv

Se de forskellige trin til at lave dit eget New Yorker gulv. Her er Contec Coating en populær løsning med dets fleksibilitet og høje slidstyrke.

CC FILLER og cc filler fibre

CC FILLER og CC FILLER FIBRE er produkter udviklet til bl.a. at udspartle fuger inden påføring af Contec Coating. Begge produkter kan iblandes op til 30% sand inden påføring. I videoen kan du se, hvordan du arbejder med produkterne.

ET VÆLD af muligheder

Med Contec Coating er der rig mulighed for at sætte dit eget personlige præg på det færdige udtryk af betonoverfladen – alt efter hvilket produkt, farve og påføringsredskab du vælger, får du nemlig forskellige resultater. 

to produkttyper

Det første du skal beslutte er hvilken af vores produkttyper, du skal bruge. Vi har to varianter, så du kan vælge om du vil have en fin eller grov struktur i din højstyrkebeton. Hver produkttype kan anvendes på både vandrette og lodrette flader. Dog anbefaler vi PURE til gulve, da man så får en glat og rengøringsvenlig overflade.

Valg af det endelige look

Det er vigtigt at tage stilling til, hvilket redskab du anvender til det afsluttende lag af Contec Coating – dette valg har nemlig en afgørende betydning for det færdige udrtryk af din overflade. 

Vær opmærksom på, at den vandmængde du tilfører dit Contec Coating har betydning for, om det er optimalt at påføre med malerrulle/svamp eller spartel/glittebræt. På hver spand har vi skrevet hvor mange dele vand der skal bruges, for at opnå den rette konsistens.

Mulighed for logo eller mønster

Som virksomhed er det muligt at få et logo inkorporeret i betonoverfladen. Samme metode kan anvendes til at skabe helt unikke mønstre. Metoden er simpel og giver mange forskellige muligheder. Vil du gerne høre mere om denne mulighed, så smid os en besked på coating@contecgroup.dk. 

Select your currency
DKK Dansk krone
EUR Euro
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.