Privatlivspolitik

Vores persondatapolitik

Contec Coating behandler persondata med det formål at betjene kunder og tilbyde forskellige varer inden for coating. Behandlingen af disse data udføres i forbindelse med kundeadministration og markedsføring. 

 

De persondata vi behandler, omfatter udelukkende almindelige persondata. Følgende personlige oplysninger registreres: navn, adresse, e-mail og telefonnummer. Yderligere for virksomheder omfattes også virksomhedens navn, adresse og cvr-nummer. 

 

Vi opbevarer og bruger disse informationer, så vi er i stand til at opretholde et godt samarbejde med dig som kunde, levere dine varer og fremsende fakturaer. Vi behandler alle persondata fortroligt og i henhold til persondataloven. 

I forbindelse med fragt kan der ske en overførsel af persondata fra Contec Coating til fragtfirmaet, således at de er i stand til at levere varer med kunden som reference. Ydermere vil kunden fremstå som modtager af fakturaen fra Contec Coating. 

 

Som registreret kunde hos Contec Coating har du følgende rettigheder: 

 

  • Ret til at blive oplyst om, at der indsamles og behandles personoplysninger om dig. 
  • Ret til løbende at få indsigt i, hvordan dine oplysninger behandles. 
  • Ret til at få rettet urigtige data og begrænset behandlingen. 
  • Ret til at få udleveret eller slettet dine data. 
  • Ret til at gøre indsigelse over, at dine oplysninger behandles og videregives. 

Oplysningerne vil ikke blive solgt, videregivet eller på anden måde overdraget til tredjepart uden kundens accept. Den dataansvarlige er: 

 

Contec Coating 
Axel Kiers Vej 30 
8270 Højbjerg 

Danmark 

 

Cookies

Vi anvender “cookies”, som er en tekstfil, der ikke kan indeholde skadelig kode såsom virus.

Cookies gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende for at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. 

Vi anvender cookies til at optimere din brugeroplevelse, så du får vist indhold, der er relevant for dig.

Disse cookies vil holde i et år.

 

SLET ELLER BLOKÉR COOKIES

Det er muligt for dig at slette eller blokere for cookies. Det kan du gøre ved at følge denne vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Vælger du at gøre dette, kan du risikere, at hjemmesiden ikke fungerer optimalt, da det kan begrænse det indhold du har adgang til. 

Select your currency
EUR Euro
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.