Om os

vores historie

Contec Coating er en del af Contec Group, der er førende på det internationale marked inden for højstyrkebeton (UHPC). Contec Group beskæftiger sig hovedsageligt med udvikling og salg af forskellige typer UHPC i pulverform. Pulveret bruges til alt fra pengeskabe og broer, til gulve og belægninger såvel som til nogle af verdens mest avancerede, arkitektoniske projekter som DR Byen, Qatar National Museum og Louvre i Abu Dhabi. 

 

Den høje styrke og ydeevne som Contec Groups højstyrkebeton har ved udlægning, pengeskabe og støbning, er det lykkedes at tage med over i et produkt, som skaber en tynd betonoverflade – nemlig det vi har valgt at kalde Contec Coating.

Dette produkt egner sig både til private gør-det-selv projekter, og større bygge-projekter i erhvervsregi. 

Teamet bag

Bag Contec Coating har vi et stærkt team med en masse forskellige kompetencer, hvis fornemmeste opgave er at hjælpe og vejlede samt udvikle og lege med coating.

Derfor sidder vi også klar til at besvare dine spørgsmål på mail

coating@contecgroup.dk eller du kan give os et kald på +45 88 77 06 77

Husk, at du altid kan finde svar på vores oftest stillede spørgsmål her på siden.

Mission

Vi vil præsentere højstyrkebeton med en ydeevne ud over det sædvanlige, der samtidig er ukompliceret og simpelt at anvende for den enkelte bruger. 

Vores mission er, at den private såvel som den professionelle kan få opfyldt sin drøm om en betonoverflade. Det skal være simpelt at udføre og resultatet skal være en betonoverflade i høj kvalitet.

Vision

At skabe en unik, simpel og let tilgængelig betonoverflade på markedet.

VIL DU HØRE MERE?

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.