Om os

Contec Coating er en produktserie fra Contec Prefab A/S, som er en familieejet virksomhed der blev etableret tilbage i 1993. Firmaet har i årevis har været en af de førende inden for højstyrkebetonsektoren.

Contec Coating adskiller sig fra vores konkurrenter ved ikke kun at levere markedets stærkeste kvalitet, men også ved at være kompromisløse i vores produktion. For i modsætning til andre virksomheder producerer vi selv vores materiale og undlader at importere fra andre lande. Vi kender hver eneste lille gram af vores produkt, hvilket sikrer enestående kontrol over kvaliteten.

Vores engagement i at producere internt giver os ikke blot teknisk know-how, men også muligheden for at garantere, at hver eneste produktion af Contec Coating opfylder vores strenge standarder. Dette sætter os i stand til at tilbyde dig en unik kombination af styrke, fleksibilitet, enkelhed og holdbarhed.

Contec Coating er designet til at levere en rå betonoverflade som kan bruges overalt, både indendørs, udendørs og i vådrum. Ved blot at tilføje vand til blandingen kan du let variere konsistensen og påbegynde din opgave med ved hjælp af en malerulle, svamp, spartel mm. 

Velkommen til Contec Coating - hvor vores materialer og dedikation til kvalitet skaber enestående resultater.